Waarom Marfo.

Hé hallo! Wij zijn Marfo!

Een voedselverwerkend bedrijf en sinds 1971 actief in diverse branches; Healthcare, Retail, Travel & Foodservices. Al meer dan 50 jaar experimenteren onze koks in onze keuken om uitdagende, lekkere en gezonde maaltijden te ontwikkelen voor onze klanten.
Diverse culinaire ervaringen die wij over de hele wereld hebben verzameld, staan in ons receptenboek. In onze overtuiging begint eten bij smaak, maar het is veel meer dan dat. Eten is beleven, daarom benaderen we onze gerechten van alle kanten: van presentatie en diëtetiek tot verpakking en logistiek. Eten als totaalbeleving. Wat het moment of de bestemming ook is.

Dag in dag uit zetten wij ons volledig in voor de lekkerste, gezondste en meest toekomstbestendige culinaire oplossingen voor onze klanten.
En deze passie groeit elke dag. Stel je voor wat we over nog eens vijftig jaar kunnen doen en dat jij daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren….?

Hoe is je nieuwe werkplek en wie zijn je collega’s?

Als collega bij Marfo ben je onderdeel van het beursgenoteerde Franse bedrijf Fleury Michon met 4.000 werknemers. In Lelystad werken we momenteel met ca. 250 collega’s en we kunnen tot 200.000 maaltijden per dag maken.

De echte Marfo ervaring?

Die begint zodra je je sollicitatie aan ons hebt verstuurd! Binnen 2 werkdagen zal Sheila of Arieke van HR je laten weten of we geïnteresseerd zijn in een verdere kennismaking met jou. De sollicitatieprocedure ziet er verder zo uit:

  • Als eerste zal je kennismaken met Floris, hij weet als Manager wat hij voor persoon nodig heeft. Het karakter van de sollicitant staat voor hem altijd centraal. Sheila of Arieke van HR zal hierbij aansluiten en samen zijn zij erg nieuwsgierig naar jou en je achtergrond en of er een klik is.
  • Wij vinden het ook belangrijk dat jij er een goede klik is met jouw collega Planner, Peter. Hij zal samen met een andere collega het 2e gesprek voeren.
  • Als we daarna een verdere samenwerking helemaal zien zitten zullen wij je een voorstel doen.
  • Nadat we met elkaar tot overeenstemming komen heten we je graag welkom bij ons als nieuwe collega bij Marfo. Hopelijk tot snel!