Over.

HEALTHCARE

LET’S MAKE IT HEALTHIER

Eten is een serieuze zaak, zeker in de gezondheidszorg. Een sneller herstel vraagt om voeding waar je trek van krijgt. Boordevol smaak en essentiële voedingsstoffen. Daarom bekijken onze chef en diëtisten een maaltijd van alle kanten. En kijken we verder dan alleen de voeding. Met veel liefde verzorgen we de totale implementatie van het foodconcept. Zo houden je medewerkers meer tijd over én kunnen patiënten genieten van een gebalanceerde maaltijd.

TRAVEL

LET’S MAKE IT ANYWHERE

Een halve eeuw geleden begonnen we als pioniers in luchtvaartmaaltijden. In de loop der jaren leerden we steeds meer bij. Over smaak, maar ook over verpakkingen, vervoer en versheid. Waar mensen reizen, reizen wij met ze mee. Onze chefs bewijzen keer op keer dat smaak geen kwestie van smaak is. Ze stellen op maat gemaakte foodconcepten samen. En creëren gerechten die de reiziger bijblijven.

RETAIL

LET’S MAKE IT TOGETHER

De afgelopen jaren is de wens voor de makkelijke maaltijd groot geworden. Hoge eisen aan smaak, voedselveiligheid, versheid, verpakking en vervoer zijn ons niet vreemd. Daarom stellen wij onze kennis nu ook voor andere kanalen beschikbaar. Zo zetten we ons in voor de retail markt. We hebben de grootste keuken van Nederland, wat ons een veelgevraagde partij maakt om de productie van foodmerken op te schalen. Loop je tegen de grenzen van je keuken aan? Wij weten precies wat te doen. Wij brengen je verder.

FOODSERVICE

LET’S MAKE IT HAPPEN

Wat de situatie ook is, wij hebben een oplossing op maat. Voedzaam, smakelijk en volledig afgestemd op plaats en moment. Onze foodconcepten kunnen kleinschalig uitgerold of groots opgeschaald worden. Altijd volop voedingsstoffen, die de kracht geven om er weer tegenaan te kunnen.