Kernwaarden.

Missie

Marfo wil elke consument een buitengewone culinaire eetervaring bieden, tijd- en plaats onafhankelijk, met respect voor de impact die we hebben op de wereld om ons heen.

MARFO   Your partner in eating better.

VISIE

We gaan de wereld van gemaksvoeding – oplossingen veranderen door innovatieve en gezonde foodconcepten te introduceren met authentieke smaken en de beste, lokale ingrediënten. Wij bieden eetgenot thuis & op het werk, op reis en in (zorg)instellingen.

MARFO   Your partner in eating better.

dit zijn onze kernwaarden

flexibel & gastvrij

we zetten de norm voor gastvrijheid door de behoeften van onze klanten echt te begrijpen en deze te vervullen met hoogwaardige oplossingen op maat.

Kerncompetentie: Klantgerichtheid
Het kunnen onderzoeken van de klantbehoeften, handelen naar klantbelang en gaan voor een hoge klanttevredenheid, voor zowel de interne als de externe klant.

creatief & innovatief

we gebruiken onze volledige culinaire kennis, wereldse smaken en passie voor wat we elke dag creëren. We willen dat iedereen kan proeven van de aandacht die we aan onze producten geven.

Kerncompetentie: Bevlogenheid
Het plezier hebben in je werk, energie krijgen van wat je doet, het beste uit jezelf halen en iets doen waarbij je in je kracht staat.

zorgzaam & toegewijd

we hebben eerlijkheid, transparantie en respect voor alle individuen en de wereld om ons heen. Om een positieve, teamgerichte benadering te behouden, waarbij we zorg dragen voor mens en milieu.

Kerncompetentie: Samenwerken
Actief meewerken aan het gezamenlijk resultaat door een goede afstemming tussen je eigen kwaliteiten, doelstellingen en belangen en die van je collega’s.

verantwoordelijk & oplossingsgericht

we streven naar kennis en continue verbetering om het hoogste niveau van voedsel-, verpakkings- en productiekwaliteit en expertise te handhaven.

Kerncompetentie: Kwaliteitsgericht
Hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de producten die we met elkaar maken, met originele en goede oplossingen komen en het evalueren op eigen input en gedrag.